لیزر در دندانپزشکی چه کاربردی دارد؟

ساخت وبلاگ

امکانات وب

کاربرد لیزر در دندانپزشکی

لیزر نور تقویتی تک موج گسیل شده ای است که دارای انرژی بالا و همگرا می باشد به طوری که در فواصل چند صد متری همین شعاع نور را دارا است و در صنایع مختلفی نظیر صنایع جنگی، صنعتی و در پزشکی هم کاربرد زیادی پیدا کرده است، پس از جراحی در چشم پزشکی و در پوست و مو که برای حذف موی زائد و جوانسازی صورت کاربرد دارد، در زنان زایمان و در دندانپزشکی هم کاربرد وسیع پیدا کرده است.

کاربرد لیزر در دندانپزشکی

در درمان های جراحی ایمپلنت، درمان هایی از قبیل عصب کشی، ترمیم زیبایی ، جراحی لثه و زیبایی لثه، سفید کردن دندان و کاهش حساسیت دندان کاربرد پیدا کرده است.
همچنین لیزر تاثیر بسزایی در فرایند بهبود زخم ایفا می کند و در درمان لیزر تراپی جهت ایمپلنت، لیزر به سرعت جوش خوردن استخوان و التیام بافت نرم به ایمپلنت کمک می کند.

اما در ادامه به صورت خلاصه به کاربرد لیزر در دندانپزشکی خواهیم پرداخت با ما همراه باشید.

سازو کار عملکرد لیزر

دستگاه لیزر دندانپزشکی به بیان ساده شامل یک منبع برق، آیینه‌هایی برای هدایت پرتو نور، اپتیک‌های فیبری تحویل دهنده انرژی نوری و کریستال، گاز یا مجموعه‌ای از نیمه هادی‌ها است که در صورت برانگیخته شدن طول موج‌های نوری خاصی را منتشر می‌کند. چنانچه کاربرد تشخیصی یا درمانی لیزر مد نظر باشد، ماده تولید کننده نور ویژگی‌های طول موج خاص لیزر و در نتیجه تاثیر آن بر بدن را مشخص می‌کند. لیزر دنیای پزشکی را متحول ساخته است و امروزه جایگاه آن در قلمرو دندانپزشکی نیز در حال تثبیت است.

https://drshahram.com/application-of-laser-in-dentistry/

مجله خنیاگر...
ما را در سایت مجله خنیاگر دنبال می کنید

برچسب : لیزر,دندانپزشکی,ایمپلنت دندان, نویسنده : علی طهماسب بازدید : 229 تاريخ : چهارشنبه 1 ارديبهشت 1400 ساعت: 0:27